Etätoimistokoira Romi the Rottweiler

Ihmiseni tekee paljon etätöitä, ja siksi onkin hyvä, että hänellä on oma henkilökohtainen työsuojeluvaltuutettu eli minä – Romi the Rottweiler. Yhden hengen toimistolla kuulema monesti uppoutuu töihinsä niin, että tauot tuppaavat unohtumaan. Onneksi minä olen vahtimassa tauotuksesta, sillä työt kyllä keskeytyvät, kun iso musta pääni painautuu syliin ja ruskeat silmäni katsovat anovasti – pieni rapsutteluhetki piristää meitä molempia. Taukojumppaakin järjestän, koska kun juomakuppini kolisee tyhjyyttään, on henkilökuntani noustava välittömästi. Usein me käydään myös happihyppelyllä, kävely lähimetsässä virkistää kehoa ja mieltä.

Olen jo 4-vuotias, mutta en aina ihan muista ikääni, taikka kokoani. Olen erittäin leikkisä, ja monet nauravat, kun minut komennetaan siivoamaan leluni lattioilta, mutta se kuuluu työnkuvaani. Mainittakoon lempileluinani kuminen possu ja karvaeläin haisunäätä sekä erinäiset luun kappaleet, joita on mielestäni hauska piilotella mitä erikoisempiin paikkoihin. Ihan ykköslelu on kuitenkin palloni, ja myönnän olevani pallojen suurkuluttaja. Leikit vaan ovat niin rajuja pallojen kanssa, että saan ottaa sen mukaan vaan ulkoleikkeihin.  Ulkotiloissakin välillä sattuu ja tapahtuu leikin tiimellyksessä. Ihmiseni saattaa olla yhtä ristisidettä köyhempi nykyään, mutta ei se haittaa – yhdelläkin pärjää hyvin.

Olen erittäin iloinen ja innostuva kaveri ja löydän positiiviset asiat joka kelistä. Peuhaan mielelläni niin vedessä, lumessa kuin lehtikasoissakin. Ulkoilun jälkeen ruoka maistuu, ja lempiruokani onkin aamupala, lounas ja päivällinen, muutama mainitakseni – tai olisi, mutta henkilökuntani ei valitettavasti aina tarjoile minulle! Muuten kyllä olen ihan tyytyväinen palvelun tasoon.  

Roolini vahtikoirana otan vakavasti ja olen saanut naapureilta kunnianimen, Ulla Taalasmaa. Pysyn hyvin kartalla kaikkien tulemisista ja menemisistä. Lapset ovat aivan parhaita, mutta valitettavasti leikkiminen lasten kanssa on kiellettyä. Vaarana on kuulema, että taaperot lentelevät, kun innostun niin kovin. En ymmärrä.