Etsimme TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA – Liity tiimiimme ja kasva kanssamme!

Premium Group Oy on laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen. Olemme erikoistuneet yhdistämään laki- ja talousasiat saumattomasti, ja vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme sekä tiimiemme vankkaa asiantuntemusta.

Mitä tarjoamme:

Monipuolisen työnkuvan: Toimenkuvasi kattaa kaiken yhtiömuotoisten asiakkaidemme taloushallintoon liittyvistä tehtävistä juoksevaan kirjanpitoon ja asiakkaan taloushallinnon kokonaisvastuuseen. Asiakkaan tilinpäätöksen hoitaminen on sinulle tuttua, ja osaat tarvittaessa neuvoa asiakasta.

Kasvumahdollisuudet: Pääset osaksi vahvaa ja kasvavaa organisaatiota, joka arvostaa ammatillista kehittymistä ja tarjoaa mahdollisuuksia edetä uralla.

Innovaation ja tiimityön: Työskentelet ammattitaitoisten kollegoiden kanssa, ja meillä on rennon työyhteisön ilmapiiri. Yhteistyö asiakkaiden ja tiimisi kanssa on avointa ja tukevaa.

Loistavan sijainnin: Työpaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa, joten pääset nauttimaan kaupungin sykkeestä.

Mitä odotamme sinulta:

Kokemus ja koulutus: Sinulla on vähintään muutaman vuoden käytännön kokemus ja hyvä kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden. Olet myös valmis ohjaamaan ja neuvomaan taloushallinnon uran alussa olevia työkavereita.

Taloushallinnon ohjelmien osaaminen: Sinulla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon ohjelmista, ja tunnet esimerkiksi Procountorin, Netvisorin ja Fennoan.

Kielitaito: Hallitset asiakaspalvelun sujuvasti suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti, ja tarvittaessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on suureksi eduksi.

Positiivinen asenne: Arvostamme avoimuutta, uteliaisuutta ja halua kehittyä ammatillisesti. Pidämme tärkeänä kykyä kommunikoida tehokkaasti asiakkaiden ja tiimin kanssa myös kiireen keskellä. Huumorintajukaan ei ole haitaksi!

Jos tunnet, että tämä kuvaus sopii sinuun, olet työtä pelkäämätön ja koet uudet haasteet mahdollisuutena, niin olet etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse jo tänään otsikolla “Premium Taloushallinnon asiantuntija” osoitteeseen: hakemukset@ethr.fi.

Odotamme innolla, että saamme sinut osaksi Premium Groupin kasvutarinaa.