Juristiharjoittelijan paikka avoinna!

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä. Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme ja tiimiemme asiantuntijuutta.

Premium Law Oy:n lakitiimimme tarvitsee asiakastoimeksiantojen suorittamiseen apua ja haemme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen osa-aikaista

JURISTIHARJOITTELIJAA

Toimenkuvasi sisältää laajasti juristien avustamista sekä asiakkaidemme toimeksiantoihin liittyvien kysymysten ratkaisemista. Olet opintojesi keski- tai loppuvaiheilla, ja toivottavasti sinulla on jo hieman käytännön kokemusta työskentelystä juridisten asioiden parissa. Pidät asiakaspalvelusta ja hallitset sen sujuvasti sekä suomeksi että tarvittaessa englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi, vaikka se ei olekaan välttämätöntä.

Arvostamme Premiumissa halua kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen, ja näet uudet asiat hyvänä haasteena. Työntekijänä olet vastuullinen sekä ratkaisukykyinen ja kysyt rohkeasti neuvoa, jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti. Pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen tiimin ja asiakkaiden kanssa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen perhe-, vero-, sopimus- ja yhtiöoikeudesta.

Tarjoamme uransa alussa olevalle asiantuntijatyöskentelyn omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. Toimeksiantomme kattavat laajasti eri juridisia osa-alueita, ja sinulle tarjoutuu mielenkiintoinen ja työtehtäviltään vaihteleva toimenkuva sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi muiden asiantuntijoiden avulla. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa saat myös vastuullisempia tehtäviä. Harjoittelijoiden palkkaamisessa noudatamme Lakimiesliiton suosituksia.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemus ansioluetteloineen, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.3.2024 mennessä osoitteeseen jaana.heikkinen@premiumgroup.fi.
Viestin aihekenttään: Law traineerekry “omanimi”

Palkkaamme harjoittelijan heti sopivan henkilön löydyttyä!