Premiumilla tiedän jokaisen kollegan nimen

Työt Premiumilla aloitin tammikuussa 2018. Sitä ennen, olin ollut töissä isossa kansainvälisessä yrityksessä melkein 10 vuotta. Siellä olin saanut kokeilla montaa erilaista työtehtävää, mistä olen edelleen kiitollinen, mutta silti koin olevani vain pieni pala valtavasta työorganisaatiosta enkä oikein pystynyt vaikuttamaan asioihin.

Päätin hakea Premiumille, ja heti työhaastattelussa Jaanan kanssa, sain hyvän fiiliksen työpaikasta ja työilmapiiristä. Aloitin Premiumilla hoitamalla sijoitusvakuutuksia, mistä minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Esimiehen sekä työkaverin tukemana opin valtavan määrän uutta lyhyessä ajassa. Premium on aina antanut todella vapaat kädet. Työntekijä saa itse suunnitella työpäivät; milloin ja missä tekee töitä. Siitä tulee fiilis, että työnantaja luottaa työntekijöihinsä, että työt tulee tehtyä.
 
Vuoden 2019 loppupuolella sijoitusvakuutuksen toiminnot myytiin eteenpäin, mutta haluttiin että minä jatkan Premiumilla. Sain hoitaakseni yleistä hallintoa, raportointia sekä markkinoinnin ja viestinnän. Minulle annettiin aika vapaat kädet, ja sain suunnitella itse hoidettavien asioiden kokonaisuudet, niin kauan kuin lopputulos oli linjassa, mitä minulta pyydettiin. Tämä oli sekä haasteellista että mielenkiintoista, eli juuri sitä mistä tykkään. Pääsin haastamaan itseni sellaisissa tehtävissä, mitkä oikeasti kiinnostavat.

Viihdyn todella hyvin Premiumissa. Suurin syy on vapaus sekä itsenäisyys, kun saa itse suunnitella työpäivät.

Tykkään myös paljon omista työtehtävistä, koska ne ovat niin monipuolisia ja vaihtelevia. Premium on myös mukava kontrasti isoon kansainväliseen yritykseen; Premiumilla tiedän jokaisen kollegan nimen ja mitä ne tekevät ja koen että pystyn vaikuttamaan asioihin. Meillä on hyvä työilmapiiri, missä kannustetaan toisiamme, nauretaan toimistolla ja taputellaan toimistokoiraamme.