Palvelut

Veroilmoitus­palvelut

Veroilmoituspalvelumme käyttäminen on vaivaton, tehokas ja helppo tapa hoitaa verotusasiat ja välttyä verotukseen liittyviltä riskeiltä.

Veroilmoitus­palvelut

Verotusta ei voi eikä tule jättää huomioimatta olipa kyse sitten yritystoiminnan tai henkilökohtaisen elämän järjestelyistä. Veroasioihin perehtyneen juristin käyttäminen on perusteltua, sillä verotus on hyvin laaja ja monimuotoinen kokonaisuus, jossa yhdellä päätöksellä saattaa olla vaikutusta moneen muuhun asiaan ja lopputulokseen. Veroasioihin perehtynyt juristi osaa tarkastella kokonaisuutta ja konsultoida asianmukaiset ratkaisut.

Premium Law auttaa kaikissa veroasioissa sekä verosuunnittelussa. Huomioimme kaikissa yritysjuridiikan ratkaisuissa vaikutuksen yrityksesi verotukseen. Kauttamme hoidat muun ohella tulo- ja lahjaverotusta koskevien veroasioiden hoidon, verosuunnittelun ja yritysjärjestelyt.  Henkilöasiakkaana saat kauttamme myös veroilmoituspalvelua, jonka tavoitteena on varmistaa, että henkilökohtainen verotuksesi menee oikein. 

Veroilmoituspalvelumme käyttäminen on vaivaton, tehokas ja helppo tapa hoitaa verotusasiat ja välttyä verotukseen liittyviltä riskeiltä. Asiantuntijamme huolehtii, että kaikki tulot ja vähennykset ovat asianmukaisesti ja oikea-aikaisesti ilmoitettua. Maksat veroa vain siitä määrästä, josta kuuluukin. Huolehdimme siitä, että kaikki tarvittava materiaali tulee toimitettua verottajalle eikä asiakkaalle aiheudu tästä syystä turhia oikeudenmenetyksiä. Tarkastamme verotuspäätöksen puolestasi ja pyydämme verottajaa tekemään siihen tarvittavat korjaukset. 

Premium Law Oy:n veroilmoituspalveluun sisältyy:  

 • alkutapaaminen, materiaalin vastaanotto ja läpikäynti
 • veroilmoituksen laatiminen ja toimittaminen verottajalle
 • verottajan lisäselvityspyyntöihin vastaaminen
 • verotuspäätöksen paikkansapitävyyden tarkistaminen

Palvelun perushinta on 1.500 euroa (+ alv 24 %). Palvelumme sisältää 8 tuntia työtä. Veloitamme tämän ylittävän työn normaalin tuntihinnastomme mukaiseen hintaan 250 euroa/h (+ alv 24 %). Mikäli kyseessä on pienempi toimeksianto, jonka hoitamiseen kuluu vähemmän kuin kahdeksan tuntia, työ veloitetaan normaalihinnastomme mukaisen tuntiveloituksen 250 euroa (+ alv 24 %) mukaisesti.

Teemme ennakontäydennykset sekä kiinteistö- ja metsäveroilmoitukset lisätyönä tuntiveloituksella.

Ota yhteyttä

Salminen Aleksi - Premium Group

Salminen Aleksi

Lakimies OTM, TM

Aleksi Salminen aloitti Premiumin lakitiimissä syksyllä 2021 veroasiantuntijana. Aikaisemmin Aleksi on työskennellyt mm. suuressa tilintarkastusyhtiössä ja Verohallinnossa.

Työssään Aleksille tärkeintä on kohdata asiakas ja räätälöidä yksilöllisen tilanteen ja tarpeen perusteella parhaat ratkaisut.

 • henkilöverotus
 • ennakkoperintä ja palkitsemisjärjestelmien verokohtelu
 • lahja- ja perintöverotus
 • ulkomailla asumisen ja työskentelyn vero- ja sosiaaliturvakysymykset

Palvelukielet: suomi ja englanti

Jokinen Ronja - Premium Group

Jokinen Ronja

Lakimies OTM

 • henkilöverotus
 • ulkomailla asumisen ja työskentelyn vero- ja sosiaaliturvakysymykset
 • ennakkoperintä ja palkitsemisjärjestelmien verokohtelu
 • lahja- ja perintöverotus

Palvelukielet: suomi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605