Palvelut

Premium Talouspalvelu

Premium Talous -palvelussa saat taloushallinnon tueksi ammattilaisen, joka keskittyy tuottamaan juuri sen informaation, mitä sinun yrityksesi tarvitsee.

Premium Talouspalvelu

Yrityksen johtaminen ja päätöksenteko vaatii tuekseen hyvin usein muutakin kuin vain yrittäjän näkemyksen ja oman alan osaamisen.  Päätöksentekoon tarvitaan yrityksen numeroihin perustuvaa tietoa ja tulkintaa. Kaikilla yrityksillä on tarvetta talousasioiden hallinnalle, mutta talouspäällikön tai controllerin palkkaus ei välttämättä ole kaikkein soveltuvin ratkaisu. Joustava ratkaisu onkin ulkoistaa kirjanpidon ohella myös taloudellinen seuranta ja seurantamateriaalin tuottaminen, jolloin sinun ja yrityksesi johdon oma aika jää liiketoiminnan kehittämiseen.

Yrityksen jatkotoimenpiteitä on helpompi hallita, kun taloushallinto on asianmukaista ja kertoo oikean informaation. Yritystoiminnan kasvaessa tarpeet taloushallintoa kohtaan kasvavat. ​Pelkästään laskutuksen seuraaminen ja tuloksen saaminen ajoissa kuukauden vaihteen jälkeen ei enää ole riittävä informaatio, vaan toiminta vaatii pidemmälle meneviä ennusteita ja kattavampaa raportointia sekä suuremman määrän tunnuslukujen seurantaa. Yritykselle tulee mahdollisesti myös tarve miettiä rahankäyttöä ja investointeja. Palvelumme laajenee joustavasti yrityksen kasvun, liiketoiminnan kehityksen ja tarpeiden muuttumisen myötä.

Premiumin Talous on yrityksesi luotettava yhteistyökumppani. Palvelu on joustava ja tehokas resurssi arjen muuttuvien tilanteiden avuksi. ​Premium Talous -palvelussa saat taloushallinnon tueksi ammattilaisen, joka keskittyy tuottamaan juuri sen informaation, mitä sinun yrityksesi tarvitsee. Premium Talous varmistaa, että yrityksen päätöksiä tehdään oikealla tiedolla. Tarve voi olla säännöllistä ja jatkuvaa tai joskus myös satunnaista liittyen projektiin, investointeihin tai esim. määräaikaiseen sijaisuuteen. Premium Talous -palvelu soveltuu niin toimintaansa aloittavan kuin jo pitkään toimineen yrityksenkin tarpeisiin.

Premium Talous -palvelussa tuotamme yrityksesi lukuihin perustuvan taloushallinnon raportoinnin, tunnuslukujen seurannan sekä taloushallinnon konsultoinnin siinä laajuudessa kuin se on tarpeen. Palvelun laajuus ja tuotettava informaatio räätälöidään yrityksesi tarpeisiin. Näin saat käyttöösi tarpeesi mukaan joko talouspäällikön tai controller-palvelut tai molemmat. Oikea informaatio auttaa ja helpottaa kun päätetään tulevaisuudesta tai liiketoiminnan kehityksestä.. Harhaluulojen sijaan tiedät yrityksesi todellisen tilanteen ja teet oikeita päätöksiä.

Premium talouspäällikkö on:

  • Yrittäjän yhteistyökumppani
  • Joustava ja tehokas resurssi käytettävissä tarpeen ja muuttuvien tilanteiden mukaan
  • Vaihtoehto kokopäiväisen talouspäällikön palkkaamiseen​

Hyödyt:

  • Aikaasi jää ydinliiketoimintaan keskittymiseen
  • Meiltä saat talouden ammattilaisen ja asiantuntijan​

Saat:

  • Tärkeää informaatiota tarpeen mukaan esim. tukien hakeminen, järjestelmien muokkaaminen, hallitusmateriaali​
  • Budjetoinnin, kassavirtaennusteet, tulosennusteet​

Premium Talous -palvelun sisältö sovitaan erikseen yrityksen toiminnan ja tarpeiden mukaan. Työ toteutetaan tuntiveloituksella tai erikseen sovittavalla kiinteällä veloituksella. ​

Hinta 130 eur / tunti + alv

Ota yhteyttä

Hämäläinen Johanna - Premium Group

Hämäläinen Johanna

Johtava kirjanpitäjä
Osakas

Johanna Hämäläisellä on kokemusta taloushallinnon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta, mukaan lukien useita vuosia tilitoimistossa. Johanna on erikoistunut mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpitoon, start-upeihin ja controller-palveluihin. Lisäksi hän auttaa uusia yrittäjiä talousasioiden haltuunotossa.

Filosofian Maisteri/FM

Auktorisoitu Procountor-osaaja

Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605