REFERENS: FAFA’S

Fafa’s är en restaurangkedja som erbjuder smaker från Mellanöstern med vegetarisk mat i fokus. Restaurangerna har snabbt blivit en stor favorit bland finländarna. Den första Fafa’s öppnades i Rödbergen i Helsingfors i december 2011. Kedjan har i dag egna restauranger i huvudstadsregionen och dessutom franchisebaserade restauranger runt om i hela landet. Fafa’s har nästan 200 anställda.

Fafa’s & Premium Group

Premium har samarbetat med Fafa’s sedan företaget grundades. När verksamheten växte behövde Fafa’s professionell hjälp med både den fortlöpande bokföringen och löneräkningen, och de valde att samarbeta med Premium. Förutom Fafa’s egna företags bokföring sköter Premium även om bokföringen för deras franchisingföretag.

Förutom att Premium erbjuder professionell, ekonomisk förvaltning har deras juridiska tjänster hjälpt oss att fokusera på företagets tillväxt. Jag har sparat avsevärt mycket tid och pengar då jag har fått hjälp med både ekonomiska och juridiska frågor på samma ställe.

Doron Karavani

Förutom att vara en ekonomisk samarbetspartner har Premium även hjälpt Fafa’s på vägen med både företags- och avtalsrätt.