Meistä

Meistä

Visiomme on olla laki ja talouspalvelut yhdistänyt alan edelläkävijä.

Meillä koko talo hoitaa asiakasta

Premium on syntynyt vuonna 2007 halusta palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Olemme yhdistäneet laki- ja talouspalvelut ja teemme yhdessä työtä asiakkaidemme eteen.  Etsitpä sitten lakimiestä, kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa – reilun 30 asiantuntijamme joukosta löytyy varmasti oikea henkilö auttamaan juuri sinua! 

Premium on asiakkailleen uskollinen kumppani – oli kyse sitten yrityksestä, yksityishenkilöstä tai säätiöstä. Asiakkaana tiedät aina, kenen kanssa asioit ja voit luottaa siihen, että asiantuntijamme ovat aina ajan tasalla. Yksilöllinen palvelumme vapauttaa sinut laki- ja talousasioiden huolista ja säästää samalla aikaa, jonka voit hyödyntää keskittymällä ydinosaamiseesi! ​

Arvomme

Arvomme on olla osallistuva, vastuunkantava ja jatkuvasti kehittyvä sekä yhdessä tekemiseen kannustava yritys.

Visiomme

Visiomme on olla laki ja talouspalvelut yhdistänyt alan edelläkävijä

Premium työnantajana

Päivi Kaisla

Yrityksenä Premium on ihmisläheinen, helposti lähestyttävä, iloinen ja ehdottomasti huumorintajuinen.

Johanna Hämäläinen

Meillä keskiössä on aina ihminen – asiakas tai oma väki – eivät organisaatiokaaviot tai tittelit.

Maria Gripenberg

Yrityksen rento ja luotettava ilmapiiri ovat olleet hyviä asioita ja koen, että sen vuoksi olenkin sulautunut joukkoon hyvin.

Avoin hakemus

Voit aina ottaa yhteyttä meihin avoimella hakemuksella. Kerrothan meille hakemuksella, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava premiumlainen, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisin pian!

    Avoimet työpaikat

    Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.