Meistä

Meistä

Visiomme on olla laki ja talouspalvelut yhdistänyt alan edelläkävijä.

Meillä koko talo hoitaa asiakasta

Premium on syntynyt vuonna 2007 halusta palvella asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti. Olemme yhdistäneet laki- ja talouspalvelut ja teemme yhdessä työtä asiakkaidemme eteen.  Etsitpä sitten lakimiestä, kirjanpitäjää tai palkanlaskijaa – reilun 30 asiantuntijamme joukosta löytyy varmasti oikea henkilö auttamaan juuri sinua! 

Premium on asiakkailleen uskollinen kumppani – oli kyse sitten yrityksestä, yksityishenkilöstä tai säätiöstä. Asiakkaana tiedät aina, kenen kanssa asioit ja voit luottaa siihen, että asiantuntijamme ovat aina ajan tasalla. Yksilöllinen palvelumme vapauttaa sinut laki- ja talousasioiden huolista ja säästää samalla aikaa, jonka voit hyödyntää keskittymällä ydinosaamiseesi! ​

Arvomme

Arvomme on olla osallistuva, vastuunkantava ja jatkuvasti kehittyvä sekä yhdessä tekemiseen kannustava yritys.

Visiomme

Visiomme on olla laki ja talouspalvelut yhdistänyt alan edelläkävijä

Premium työnantajana

Maria Gripenberg

Yrityksen rento ja luotettava ilmapiiri ovat olleet hyviä asioita ja koen, että sen vuoksi olenkin sulautunut joukkoon hyvin.

Kati Sharon

Premium on mielestäni sulatusuuni, jossa on monenlaista taitoa ja osaamista, ja eri osastot toimivat hyvin yhteen. Työkaverit ovat ihania, kaikkien kanssa tulee toimeen ja kaikki haluavat auttaa.

Eeva-Maria Seppäläinen

Työkaverit ovat yksi parhaista asioista Premiumilla! Porukka on avuliasta, ammattitaitoista ja ihanan huumorintajuista. Tilinpäätöskiireiden keskellä kummasti helpottaa, kun yhdessä voi nauraa ihan kaikelle!

Jonna Saarinen

Neljän vuoden aikana olen oppinut paljon, mutta myös kokenut omat vahvuudet ja heikkoudet. Huomata missä olen oikeasti hyvä ja mikä minusta voisi tulla isona.

Avoin hakemus

Voit aina ottaa yhteyttä meihin avoimella hakemuksella. Kerrothan meille hakemuksella, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Jos uskot, että sinä voisit olla etsimämme seuraava premiumlainen, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisin pian!

    Avoimet työpaikat

    Taloushallinnon asiantuntija

    Asiantuntijana toimenkuvasi sisältää laajasti kaikkia yhtiömuotoisten asiakkaiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä juoksevan kirjanpidon kokonaisvastuusta aina asiakkaan taloushallinnon kokonaisvastuuseen. Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta tilinpäätöksistä, mutta ennen kaikkea arvostamme valmiuttasi ottaa niistä jatkossa yhä enemmän vastuuta.

    Lue lisää