Palvelut

Premium HR-palvelu

Henkilöstö on yhteisön toiminnan tärkein voimavara tavoitteiden saavuttamisessa ja yhteisön toiminnan ylläpitämisessä.

Premium HR-palvelu

Motivoituneet ja tyytyväiset työntekijät ovat olennainen tekijä yhteisön toiminnan sujuvuudelle. Se onnistuu kun yhteisön sisäiset toimintatavat ja ohjeet ovat selkeät ja jokainen tietää omat vastuunsa ja valtuutensa. Premium HR-palvelu auttaa luomaan, saavuttamaan ja ylläpitämään hyvin toimivan henkilöstöhallinnon kokonaisuuden.

Henkilöstöhallinnon konsultoinnissa autamme kehittämään ja parantamaan henkilöstöhallintoa. Tarkastelemme työprosesseja, avustamme johtoa laatimaan henkilöstöpolitiikan ja laadimme selkeän henkilöstöohjeistuksen. Hyvällä ohjeistuksella ja toimintatavoilla edistetään henkilöstön osallistumista ja vastuunkantoa työstä.

Palvelun hinta 130,00 eur / h + alv 24 %.

Palkkahallinnon ulkoistaminen takaa, että palkanmaksu sujuu saumattomasti kaikissa tilanteissa. Vaikka sujuva palkkahallinto on ensisijaisen tärkeää, hyvä henkilöstöhallinto kattaa paljon muutakin. Työsuhteisiin liittyy hyvin paljon lain määrittelemiä vaatimuksia ja henkilöstön kasvaessa huomioitavaa tulee yhä enemmän. Työntekijöiden ja työnantajan kannalta on äärimmäisen tärkeää, että työsopimukset on asianmukaisesti laadittu, työpaikalla noudatetaan yhteisiä sääntöjä ja toimintaohjeita, ja yhteisön harjoittama henkilöstöpolitiikka on selkeää, oikeudenmukaista ja kaikkien tiedossa. Tämä varmistaa tasapuolisuuden, avoimuuden ja hyvän työilmapiirin, mikä puolestaan edistää sekä työntekijöiden hyvinvointia että yhteisön menestystä.

Yritykset
– Palkkalaskelma 20,00 eur / hlö + alv 24 %
– Tulorekisteri-ilmoitus 15,00 eur / palkanmaksukerta + alv 24 %
– Työnantajan erillisilmoitus 15,00 eur / ilmoitus + alv 24 %

Säätiöt ja yhdistykset
– Palkkalaskelma 40,00 eur / hlö + alv 24 %
(sisältää tulorekisteri-ilmoituksen)

HR assistentti hoitaa käytännön tasolla kaikki henkilöstöasiat, jotka toiminta vaatii. Voit valtuuttaa meidät hoitamaan työterveysasiat, uuden työntekijän vaatimat järjestelyt, työpaikkakyselyt tai työsuhde-etuuksien hallinnan. Näin voit keskittyä ydintoimintaan, kun tiedät, että henkilöstöasiat ovat ammattitaitoisissa käsissä

Palvelun hinta 90,00 eur / h + alv 24 %.

Työsuhdejuristimme auttaa niin arkipäiväisissä perusasioissa kuin vaativissakin henkilöstötilanteissa. Varmistamme työsopimusten oikean sisällön, laadimme toimivan palkitsemisjärjestelmän ja käsittelemme haastavat tilanteet asianmukaisesti. Ikävienkin asioiden, kuten lomautusten tai yt-neuvotteluiden, hoitaminen on helpompaa, kun prosessien lainmukainen hoitamistapa on ensin selvitetty. 

Palvelun hinta 250,00 eur / h + alv 24 %.

Premium HR-palvelu tarjoaa palveluita, jotka ovat räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun yhteisösi tarpeita.

 • Kokonaisvaltainen henkilöstöhallinnon kartoitus ja konsultointi
 • Palkkahallinto
 • Henkilöstöhallinnon assistentti
 • Henkilöstöön ja työsuhteisiin liittyvä juridinen apu
 • Kannustinjärjestelmät ja insentiivit
 • Muu henkilöstöhallinnon tuki 

Premium HR-palvelu auttaa kaikissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Voit valita asiantuntijan avun tarpeesi mukaan ja hyödyntää heidän osaamistaan juuri sillä laajuudella kuin tarvitset.

Ota yhteyttä

Heikkinen Jaana - Premium Group

Heikkinen Jaana

Toimitusjohtaja – Premium Group, KTM

Jaana Heikkinen vastaa Premiumin toiminnan kehittämisestä ja eteenpäin viemisestä Premium Groupin toimitusjohtajana. Rahoitusalalla pitkän uran tehnyt Jaana on ollut vahvasti mukana Premiumin ainutlaatuista Laki ja Talous palvelumallin syventämisessä ja laajentamisessa.

Hänen työnkuvaansa kuuluu myös vahvasti työn sekä henkilöstön johtaminen. Jaanalle on alusta asti ollut tärkeää, että Premium on hyvä ja kannustava työnantaja ja siksi hän on yhdessä johtoryhmän kanssa panostanut hyvän yrityskulttuurin luomiseen.

KTM

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Do Trieu - Premium Group

Do Trieu

Palkanlaskija

Trieu Dolla oli jo takanaan monta vuotta palkanlaskennan tehtävistä, siirtyessään Premiumiin palkanlaskijaksi.

 • Rakennusalan TES
 • Terveyspalvelualan TES
 • Marava TES
 • Kaupan alan TES
 • Palkkatukihakemukset
 • Henkilöstöhallinto

Sertifioitu Procountor -osaaja
Sertifioitu Palkka-asiantuntija

Palvelukielet: suomi ja englanti

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

 • yritysjuridiikka
 • sopimusoikeus
 • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme