Palvelut

Perunkirjoitus

Hyvin laaditussa perukirjassa huomioidaan perintöverotus sekä tuleva ositus ja perinnönjako.

Perunkirjoitus

Läheisen kuolema tuo omaisille surun lisäksi valitettavasti myös velvollisuuksia. Perunkirjoituksen toimittaminen on yksi niistä. Perunkirjoituksessa syntyvä perukirja on tärkeä asiakirja. Se toimii niin kuolinpesän omaisuusluettelona, osakasluettelona kuin veroilmoituksenakin.

Vaikka perittävän varojen ja velkojien listaaminen voi sinänsä vaikuttaa helpolta tehtävältä, on perukirja kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin monimutkainen juridinen asiakirja, jonka oikeusvaikutukset tulee ymmärtää. Perukirjassa voidaan tehdä paljon erilaisia ratkaisuja, joilla voi olla huomattaviakin verotuksellisia ja oikeudellisia vaikutuksia.

Tarjoamme kokonaisvaltaista perunkirjoituspalvelua: hoidamme niin perukirjan laatimisen, perunkirjoituskutsujen lähettämisen ja perunkirjoitustilaisuuden pitämisen. Saat kauttamme perunkirjoitusta varten tarvittavat uskotut miehet ja toimitamme halutessanne allekirjoitetun perukirjan myös Verohallinnolle.

Lakimiehen käyttö on suositeltavaa, jotta verotukselliset, taloudelliset ja oikeudelliset vaikutukset huomioidaan kuolinpesän osakkaiden toivomalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Hoidamme vankalla kokemuksella myös perinnönjaot ja ositukset perunkirjoituksen jälkeen.

Hinta 310 eur / tunti
(sisältää alv 24%)

Saatte tarkemman arvion kokonaishinnasta keskusteltuanne asiantuntijoidemme kanssa.

Ota yhteyttä

Lumme Taru - Premium Group

Lumme Taru

Lakimies OTM
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Taru Lumme on Premium Law:n tiimin vetäjä ja varsinaisen asiakastyön lisäksi hänellä on näkyvä rooli Premiumin yhteistyökumppaneihin nähden. Tarun vastuualueisiin kuuluu myös johtoryhmätyöskentely.

Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. perhejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Tarusta parasta työssä ovat asiakaskohtaamiset ja mahdollisuus tarjota heille monipuolisia ratkaisuja.

  • varallisuuden suunnittelu
  • perhejuridiikka
  • työoikeus
  • riidanratkaisu

Palvelukielet: suomi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605