Alussa jännitti suuresti, tämä on niin erilaista kuin kokin työt

Tulin Premiumiin sattumalta, valmistumisen jälkeen laitoin hakemuksia mahdollisimman moneen yritykseen. Premium oli yksi harvoja, jotka edes vastasivat työhakemukseeni ja pyysivät työhaastatteluun ja sain paikan.

Alussa jännitti suuresti, tämä on niin erilaista kuin kokin työt. Mutta aina oli joku läsnä jolta kysyä, varsinkin alussa Vesalta, joka minua ohjasi.

Työ on ollut viime kuukausina aika rankkaa, tilinpäätösten ja veroilmoitusten kanssa vääntäessä. Lopulta kuitenkin saimme kaikki ajallaan tehtyä.

Mielestäni hyvä asia on, että täällä on ihmisiä, joilla on hyvin erilaisia taitoja ja kokemusta, ja muilta on helppo kysyä neuvoa tai pohtia yhdessä, miten joku asia tulisi hoitaa. Myös työn vapaus on mahtava asia, voi tehdä etänä tai toimistolla, saa itse päättää työaikansa.

Työkaverit ovat ihania, kaikkien kanssa tulee toimeen ja kaikki haluavat auttaa, jos vain voivat, vaikka sitten tarvitsi vaan jonkun kuuntelevan hetken, kun joku asia painaa mieltä.

Oman tiimin kanssa osaa näkee useammin, toisia harvemmin kun osa tekee enimmäkseen etänä töitä, onneksi viikko palavereissa yleensä tulee vaihdettua vähän kuulumisia, tästä huolimatta jos on joku kysymys, saa apua nopeasti, eikä tarvitse jäädä yksin.

Premium on mielestäni sulatusuuni, jossa on monenlaista taitoa ja osaamista, ja eri osastot toimivat hyvin yhteen.