Millie, ihmisrakas vintiö

Premiumin työntekijöiden koirat tuovat iloa ja vauhtia toimiston arkeen.
Esittelyssä kuukauden toimistokoira.

 

Hei!

Minä olen Millie, olen kaksivuotias sileäkarvainen noutaja eli flatti.

Asun Espoossa perheeni kanssa ja vietän touhukasta elämää. Olen tosi fiksu, iloinen, ihmisrakas ja aina valmis leikkiin ja pieneen velmuiluun. Lempipuuhaani ovat ystävien kanssa telmiminen, uiminen, mökkeily ja tietysti noutaminen. Metsälenkit oman perheen kanssa ovat parasta mitä tiedän.

Kotona vahdin omaa pihaa tarkasti ja pidän huolen siitä, että metsän eläimet eivät juoksentele täällä ympäriinsä. Haluaisin mielelläni olla ulkona aamusta iltaan, mutta välillä vaan pitää mennä sisälle, kun perheeni sitä haluaa. Se on harmi ja yritänkin aina vetkutella sisälle menon kanssa mahdollisimman pitkään. Minua ei niin helposti kiinni saakaan!

Pesulla käymisestä en pidä lainkaan, mutta kuulemma kaunis ja pehmeä turkkini vaatii välillä pesua. Minusta se puhdistuisi ihan hyvin uimalla, mutta perheeni on vähän eri mieltä tästä asiasta.

Olen käynyt Premiumin toimistolla jo näyttäytymässä, mutta ihmiseni sanoi, että olen kuulemma vielä liian villi täysipäiväiseksi toimistokoiraksi. En tiedä yhtään, mitä hän tarkoittaa. Minä ihastuin kovasti jokaiseen Premiumlaiseen ja tein sen heille hyvin selväksi!

Erikoistaitojani ovat veikeät nukkumisasennot. Jotkut meistä vain ovat syntyneet notkeiksi.