Premiumin erityinen halu ja kyky auttaa kaikkia työntekijöitään on tehnyt oloni tervetulleeksi

Opiskelen liiketoiminnan perustutkintoa ja työharjoitteluni ajankohta lähestyi.
Helsinki on minulle entuudestaan tuttu kaupunki, ja omalla paikkakunnallani ei ollut mahdollisuutta työharjoitteluun, oli luontevaa etsiä paikkaa täältä.
Hain työharjoittelupaikkaa Premiumilta, koska näin hyvänä plussana yrityksen toimialan, joka ei ole ainoastaan taloushallintoa vaan samalla saisin mahdollisuuden tutustua lähemmin lakipuolen asioihin. Premium otti minusta kopin ja aloitin työharjoitteluni Premiumin yritysten taloushallinnossa toukokuun lopussa.

Työnteon Premiumilla olen kokenut varsin helpoksi. Ihan nollasta en aloittanut, koska koulussa olin jo harjoittelut mm. Premiumilla käytössä olevia taloushallinnon järjestelmiä. Vaikka aloitin työharjoitteluni juuri lomakauden alussa, on minua ehditty opastaa ja opettaa hyvin. Toimistolla on läsnä aina joku, joka auttaa. Etätöitä tehdessäni vastauksen kysymykseen saa nopeasti puolestaan viestittämällä. Koen olevani omatoiminen, mutta siitä huolimatta työkavereiden nopeasta reagoinnista on ollut minulle suuri hyöty, silloin kun on tullut uusia asioita eteen. Oman tiimini kanssa onkin todella helppoa ja luontevaa tehdä yhteistyötä.

Hyvänä asiana koen Premiumin toimiston pienuuden. Työntekijöiden nimet oli helppo opetella ulkoa ja erityisen kiitoksen annan yrityksen matalasta organisaatiosta. Työkaverini ovat mukavia, todella huumorintajuisia ja auttavaisia. Yrityksen rento ja luotettava ilmapiiri ovat olleet hyviä asioita ja koen, että sen vuoksi olenkin sulautunut joukkoon hyvin.

Premium on pieni suuri paketti, josta jokainen saa urallensa varmasti jotain mukaansa.

Premium on ehdottomasti paras työpaikka, missä olen ollut töissä. Premiumin erityinen halu ja kyky auttaa kaikkia työntekijöitään on tehnyt oloni tervetulleeksi. Työnantajana Premium on joustava ja ymmärtäväinen. Premium on pieni suuri paketti, josta jokainen saa urallensa varmasti jotain mukaansa.

Lue lisää Premiumin työntekijöiden kertomuksista täältä.