Remu, älykäs ikämies

Premiumin työntekijöiden koirat tuovat iloa ja vauhtia toimiston arkeen.
Esittelyssä kuukauden toimistokoira.

 

Hei!

Minä olen Remu ja olen jo melkein 11 vuotta vanha käyttölinjan cockerspanieli.

Suurimmat intohimoni elämässä ovat metsästys ja ruoka. Syksy on mukavaa aikaa, silloin saa viettää paljon aikaa metsässä. Kehuvat, että olen tosi hyvä noutamaan. Keväällä taas on aina joku ihmeellinen koirien kiinnipitoaika, siitä en niin tykkää. Seuraavaksi kivointa on saunominen ja ruoka. Saunailta on minulle tärkeä ja menen saunaan vaikka yksin, huolimatta siitä tuleeko muu perhe mukaan vai ei. He jättävät aina minulle oven vähän raolleen, niin voin sitten tulla pois, kun olen saunonut tarpeeksi.

Muutenkin olen hyvin omatoiminen ja älykäs. Kun on kielletty menemästä sängylle tai sohvalle, niin menen vain silloin kun olen yksin kotona. Rapsutusten suhteen minulla on selvät säännöt. Jos jossain on vapaa käsi, niin sen kuuluu rapsuttaa minua. Olen tosi rauhallinen, mutta tykkään kyllä olla aina menossa mukana. Perhekin tykkää, kun en hauku paljoa. Mitä nyt joskus vähän aamuöisin, kun postinkantaja tuo sanomalehden. Velvollisuudet on kuitenkin hoidettava. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa, paitsi en ihan aina samanikäisten urosten kanssa.

Nyt alkaa ikääkin jo olla, mutta ei se menoa haittaa. Se on opettanut minua olemaan hötkyilemättä turhista, esimerkiksi olla kuuntelematta kaikkia turhia komentoja. Voin vaikka pinkaista jäniksen perään, jos siltä sattuu tuntumaan. Silloin perhe tosin aina huolestuu, he huutavat perään ja viheltävät pilliin. Ehkä hekin joskus oppivat olemaan huolehtimatta turhista ja juoksemaan jänisten perässä.

Iltalenkin juoksen edelleen aina ja uimakaudenkin aloitan heti, kun vain jäät lähtevät ja jatkan sitä aina jäiden tuloon asti. Pysyy siinä kunnossa ikämieskin. Ja mainitsinko jo ruoan? Se maittaa aina. Oli kiva käydä Premiumissa kuvauspäivänä, koska siellä sai nakkeja. Paljon nakkeja. Niitä jäi mukaan kotiinkin.