Suomen osaavin säätiötiimi keventää säätiöiden työtaakkaa

Taloushallinnon digitalisoituessa vauhdilla kirjanpitäjän työ keskittyy entistä enemmän asiantuntijuuteen. Säätiötiimin Teija Pylvinen ja Eeva-Maria Seppäläinen kertovat, mikä tekee Premium Groupin kirjanpitäjistä Suomen kokeneimpia.

137

 vuotta kokemusta

Tiimistämme löytyy valtavasti asiantuntijuutta ja tietotaitoa. Pisimmät asiakkuutemme ovat jatkuneet jo vuosikymmenien ajan. Meiltä löytyykin säätiökokemusta laidasta laitaan. Seuraamme jatkuvasti säätiöiden asioihin vaikuttavia uudistuksia, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman asiantuntevaa ja ajantasaista palvelua.

Taloushallintopalveluiden muuttuessa sähköisiksi ja automatisoituessa todellinen asiantuntijuus korostuu. Kokemuksemme ansiosta löydämme muutoksen keskeltä asiakkaillemme helppokäyttöisimmät ja kustannustehokkaimmat ratkaisut, jotka mahdollistavat asioiden hoitamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Nykyään esimerkiksi luottokorttikuittien toimittaminen kirjanpitoon käy käden käänteessä älypuhelimen avulla.

Jatkuvuutta asioiden hoitoon

Premium Groupilla jokaisen säätiön tai yhdistyksen taloushallinnosta vastaa oma kirjanpitäjä, joka syvän kirjanpito-osaamisensa lisäksi on huolella perehtynyt asiakkaansa toiminnan erityispiirteisiin. Pitkäkestoinen kumppanuus oman kirjanpitäjän kanssa tuo säätiön tai yhdistyksen taloushallintoon arvokasta jatkuvuutta.

Kauttamme hoituvat kaikki säätiöihin liittyvät palvelut, sillä teemme tiivistä yhteistyötä Premiumin lakitiimin kanssa. Kun kirjanpitäjät ja lakimiehet työskentelevät saman katon alla, se tuo säätiötyöhön sellaista lisäarvoa ja tietotaitoa, mitä ei löydy perinteisistä tilitoimistoista. Pystymme auttamaan esimerkiksi säätiön perustamiseen tai sääntömuutoksiin liittyvissä asioissa.

Luotettava kumppani

Suurella osalla säätiöistä ja yhdistyksistä ei ole omaa henkilökuntaa vaan säätiön asioita hoidetaan muun työn ohella. Kokeneen ja asiantuntevan kumppanin huolehtiessa taloushallinnosta asiakkaalle jää enemmän aikaa käytettäväksi säätiön tai yhdistyksen varsinaiseen toimintaan. Me huolehdimme lopusta sekä myös tuemme ja opastamme. Tarvittaessa muistuttelemme aikatauluista tai vaikkapa pöytäkirjasta unohtuneista apurahapäätöksistä!

Palveluumme sisältyy juokseva kirjanpito, palkanlaskenta sekä maksuliikenteen hoito. Lisäksi laadimme tilinpäätökset ja teemme viranomaisilmoitukset. Hoidamme myös tilintarkastusjärjestelyt sekä arkistoinnin ja voimme auttaa esimerkiksi apurahahallintoon liittyvissä tehtävissä.

Teijan suosikit

Motto? ”Ajattele positiivisesti.” Pyrin aina pitämään mielessä, kuinka suuri merkitys positiivisella suhtautumisella voi olla.

Lempielokuva? Leijonakuningas. Disney-klassikko nostaa tunteet pintaa joka katsomiskerralla.

Mitä ilman en voisi elää? Rakkautta.

 

Eeva-Marian suosikit

Lempikirja? Vaikea valita yhtä. Luen tällä hetkellä Minna Rytisalon Rouva C. -romaania, joka kertoo kirjailija Minna Canthin elämästä.

Parasta juuri nyt? Mandariinit, kynttilänvalo ja villasukat.

Lempipaikka? Meri. Meloen tai rannalta käsin ihailtuna.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Teija Pylvinen
Kirjanpitäjä

+358 20 730 0851
teija.pylvinen@premiumgroup.fi

 

Eeva-Maria Seppäläinen
Kirjanpitäjä

+358 20 730 0846
eeva-maria.seppalainen@premiumgroup.fi