Palvelut

Premium Tiekartta

Premium Tiekartan avulla saat koko varallisuuttasi koskevan yksityiskohtaisen suunnitelman niistä toimenpiteistä, joita onnistunut ja tehokas omaisuuden hallinta edellyttää.

Premium Tiekartta

Tarvitset Premium Tiekartan kun mietit;

  • Kuinka varautua odottamattomiin elämänmuutoksiin?
  • Kuinka turvata varallisuuden siirtyminen hallitusti ja verotehokkaasti perillisille? 
  • Millaisia verotehokkaita mahdollisuuksia on nauttia omaisuuden tuotoista nyt ja tulevaisuudessa? 

Premium Tiekartta  on reittisi onnistuneeseen varallisuuden hallintaan. Premium Tiekartan avulla saat koko varallisuuttasi koskevan yksityiskohtaisen suunnitelman niistä toimenpiteistä, joita onnistunut ja tehokas omaisuuden hallinta edellyttää. Suunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti kokonaisvarallisuuden mukaan. Suunnitelma kattaa sekä henkilökohtaisen omaisuuden, että mahdollisen yritysvarallisuuden suunnittelun. Suunnittelussa varaudutaan myös mahdollisiin odottamattomiin elämänmuutoksiin ja huolehditaan, että esimerkiksi testamentti, edunvalvontavaltuutus tai osakassopimus, ovat ajan tasalla. Suunnitelma sisältää myös laskelmat toimenpiteiden tuomista verosäästöistä sekä aikataulun toimenpiteiden toteuttamiselle. 

Omistusten vero- ja lakisuunnittelun lähtökohtana tulee aina olla henkilökohtaisen tahtotilan selvittäminen. Premium Tiekartta on aina yksilöllinen ja henkilökohtainen ja on laadittu juuri sinun omaisuuttasi varten, sinun etusi ja tahtosi huomioiden. Oma tahtotila tulee selvittää ilman, että verotus tai juridiset kysymykset ohjaavat ajatuksia. Kun tahtotila on selvillä, voi asiantuntevan omaisuuden hallinnan suunnittelun avulla säästää veroissakin merkittäviä summia.

Hinta 310 eur / tunti
(sisältää alv 24 %)

Ota yhteyttä

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

  • yritysjuridiikka
  • sopimusoikeus
  • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Lumme Taru - Premium Group

Lumme Taru

Lakimies OTM
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
(vanhempainvapaalla)

Taru Lumme on Premium Law:n tiimin vetäjä ja varsinaisen asiakastyön lisäksi hänellä on näkyvä rooli Premiumin yhteistyökumppaneihin nähden. Tarun vastuualueisiin kuuluu myös johtoryhmätyöskentely.

Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. perhejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Tarusta parasta työssä ovat asiakaskohtaamiset ja mahdollisuus tarjota heille monipuolisia ratkaisuja.

  • varallisuuden suunnittelu
  • perhejuridiikka
  • työoikeus
  • riidanratkaisu

Palvelukielet: suomi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme