Palvelut

Veropalvelut

Veroasioihin perehtyneen juristin käyttäminen on perusteltua, sillä verotus on hyvin laaja ja monimuotoinen kokonaisuus.

Veropalvelut

Verotusta ei voi eikä tule jättää huomioimatta olipa kyse sitten yritystoiminnan tai henkilökohtaisen elämän järjestelyistä. Veroasioihin perehtyneen juristin käyttäminen on perusteltua, sillä verotus on hyvin laaja ja monimuotoinen kokonaisuus, jossa yhdellä päätöksellä saattaa olla vaikutusta moneen muuhun asiaan ja lopputulokseen. Veroasioihin perehtynyt juristi osaa tarkastella kokonaisuutta ja konsultoida asianmukaiset ratkaisut.

Premium Law auttaa kaikissa veroasioissa sekä verosuunnittelussa. Huomioimme kaikissa yritysjuridiikan ratkaisuissa vaikutuksen yrityksesi verotukseen. Kauttamme hoidat muun ohella tulo- ja lahjaverotusta koskevien veroasioiden hoidon, verosuunnittelun ja yritysjärjestelyt.  Henkilöasiakkaana saat kauttamme myös veroilmoituspalvelua, jonka tavoitteena on varmistaa, että henkilökohtainen verotuksesi menee oikein.

Ota yhteyttä

Nyman Nea - Premium Group

Nyman Nea

Lakimies OTM

Nea Nyman on toiminut Premiumilla lakimiehenä vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen hän työskenteli toisessa lakitoimistoissa sekä kasvuyhtiöiden ja rahoituksen parissa. Premiumilla Nea avustaa eri kokoisia yritysasiakkaita niiden koko elinkaaren ajan – aina yhtiön perustamisesta sen myyntiin. Lisäksi Nea avustaa asiakkaitamme erilaisissa säätiöihin liittyvissä kysymyksissä.

  • yritysjuridiikka
  • sopimusoikeus
  • vero-oikeus

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme