Palvelut

Kirjanpito

Premiumin yritysten taloushallinnon palvelu sisältää juoksevan kirjanpidon, tilinpäätöksen, maksuliikenteen hoidon ja raportoinnin.

Kirjanpito

Premiumin yritysten taloushallinnon palvelu sisältää juoksevan kirjanpidon, tilinpäätöksen, maksuliikenteen hoidon ja raportoinnin. Peruspalveluumme kuuluu myös oma-aloitteisista veroista huolehtiminen, veroilmoitusten täyttö ja sovittaessa avustamme myös tilintarkastuksen järjestämisessä. Asiakkainamme on niin kokeneita kuin myös toimintaansa juuri aloittelevia yrittäjiä. 

Yrittäjänä olet asiantuntija omalla alallasi ja tarjoat sen mukaisesti palveluita tai tuotteita. Samoin kirjanpitäjä on asiantuntija omalla alallaan. On tarkoituksenmukaista, että jokaista asiaa hoitaa juuri kyseisen alan ammattilainen. Ammattilaisen hoitaessa asioita varmistutaan toiminnan oikeellisuudesta ja kaikkien vaatimusten noudattamisesta. Kun taloushallinto on ulkoistettu oman alansa ammattilaiselle voit yrittäjänä keskittyä oman yrityksesi ydintoimintaan – me hoidamme kirjanpidon. Kun asiat hoidetaan alusta lähtien oikein, säästytään turhilta kuluilta. ​Lisäksi yrityksesi  tulevaisuuden toimenpiteitä on helpompi hallita, kun taloushallinto on tehty asianmukaisesti.​ 

Yhteistyö oman kirjanpitäjän kanssa tuo toimintaan jatkuvuutta ja kustannustehokkuutta. Oma kirjanpitäjä tuntee yrityksesi ja osaa reagoida tarvittaessa. Kirjanpitäjä pitää säännöllisesti yhteyttä sen mukaisesti, miten olet toivonut ja mikä tukee parhaiten sinun yrityksen toimintaa. Haluamme tavata sinut vähintään kahdesti vuodessa, mikäli se sopii sinulle. Tapaamismuodon voit valita, joko etätapaaminen tai toimistolla. 

Yrityksesi kannattavan tulevaisuuden varmistamiseksi sinulla on mahdollisuus keskustella tavoitteista ja suunnitelmista juristin kanssa uusien vaatimien toimintojen kartoittamiseksi. Vaikka yritys ei toteuttaisikaan niistä  mitään, on sekä yrityksellä että kirjanpitäjällä tiedossa asiat, joihin pitää kiinnittää huomiota.

Me Premiumissa seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja toteutamme muutoksia asiakkaidemme tarpeen mukaan, ei vain muutoksen vuoksi. Sähköinen kirjanpito tuo kaiken tiedon helposti eri osapuolien saataville ja koulutettu kirjanpitäjä osaa käyttää järjestelmiä tämän päivän tarpeiden mukaisesti.​ Taloushallinnon tuottama informaatio ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaan tilitoimiston.

Hinnoittelumme on kiinteä, jolloin kustannuksia on helppo arvioida ja vältytään yllättäviltä kuluilta. Hinnoittelumme perustuu joko kuittien tai tositteiden määrään eli suoraan yrityksen toiminnan laajuuteen. 

Hinta alkaen 95 eur + alv

Ota yhteyttä

Hämäläinen Johanna - Premium Group

Hämäläinen Johanna

Johtava kirjanpitäjä
Osakas

Johanna Hämäläisellä on kokemusta taloushallinnon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta, mukaan lukien useita vuosia tilitoimistossa. Johanna on erikoistunut mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpitoon, start-upeihin ja controller-palveluihin. Lisäksi hän auttaa uusia yrittäjiä talousasioiden haltuunotossa.

Filosofian Maisteri/FM

Auktorisoitu Procountor-osaaja

Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi

Keloaho Mia - Premium Group

Keloaho Mia

Kirjanpitäjä

Mia Keloaho on työskennellyt taloushallinnon tehtävissä jo lähes kolme vuosikymmentä, joista yli 10 vuotta tilitoimistoissa. Palkanlaskenta on osa Mian työnkuvaa suuren osan työuraa. Erikoisosaamisena ravintoloiden kirjanpito.

Merkonomi
Taloushallinnon ammattitutkinto

Sertifioitu Procountor-osaaja
Sertifioitu Palkka-asiantuntija

Palvelukielet: suomi ja englanti

Latvala-Kerttula Jaana - Premium Group

Latvala-Kerttula Jaana

Kirjanpitäjä KLT

Jaana Latvala-Kerttula on tehnyt pitkän uran taloushallinnon alalla. Jaanan erityisosaamiseen kuuluvat palkanlaskenta, sijoitusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, sekä graafinen teollisuus.

Merkonomi, FKT

Sertifioitu Procountor –osaaja

Palvelukielet: suomi ja englanti

Kambla-Kuosmanen Ingrid - Premium Group

Kambla-Kuosmanen Ingrid

Kirjanpitäjä

Ingrid Kambla-Kuosmasella on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja yksityisyrittäjyydestä. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat ravintola- ja kampaamoala joista hänellä on kummastakin yli 10 vuoden työkokemus. Premiumille Ingrid siirtyi taloushallinnon opintoihin kuuluvan työharjoittelun myötä ja työskentelee nykyään yritysten taloushallinnossa kirjanpitäjänä.

Merkonomi

Palvelukielet: suomi, viro, venäjä ja englanti

Sharon Kati - Premium Group

Sharon Kati

Kirjanpitäjä

Kati Sharon työskenteli ennen uraa taloushallinnon parissa, ravintola-alalla noin 20 vuotta, joista 10 vuotta esimiesasemassa ja tuntee alan kiemurat läpikotaisin. Alanvaihdoksen myötä Kati siirtyi Premiumille, yritysten taloushallintoon juniori kirjanpitäjäksi.

Merkonomi

Sertifioitu Procountor-osaaja
Advisor kirjanpitäjä

Palvelukielet: suomi ja englanti

Klementi Alina - Premium Group

Klementi Alina

Kirjanpitäjä

Alina Klementi on opiskellut Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Degree Programme in International Business Specialisation, pääaineenaan Financial Management. Alinan erityisosaamisena on franchising yritysten kirjanpito ja samoihin tehtäviin hän siirtyi Premiumille vuoden 2022 alussa

Palvelukielet: englanti ja suomi

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605