Palvelut

Premium Laskelma

Premium Laskelma on palvelumme silloin kun tarvitset ulkopuolista rahoitusta toimintaasi.

Premium Laskelma

Yritykset tarvitsevat rahoitusta sekä käyttöpääomaan että investointeihin ja omien varojen puuttuessa haetaan toimintaan ulkopuolista rahoitusta. Mielikuva yrittäjästä lakki kourassa kulkemassa pankinjohtajan juttusille lainatarpeen yllättäessä on toki historiaa, mutta edelleen valtaosa yritysten rahoituksesta on pankilta haettua lainaa. Ja vaikka maailma on muuttunut, niin tietyt perusperiaatteet ovat vielä voimassa.

Premium Laskelma on palvelumme silloin kun tarvitset ulkopuolista rahoitusta toimintaasi.

Mitä paremmin yritys on osannut suunnitella toimintansa ja myös esittää sen numeroina, sitä helpompaa rahoituksen hakeminen ja saaminen on. Materiaalin taustalla pitää olla myös riittävästi konkreettista suunnittelua, jotta luvuille on oikeat perusteet. Ja jotta pankki osaa arvioida tilanteen oikein, on numeroina esitetty materiaali pääsääntöisesti esitettävä pankille määrätyssä selkeässä muodossa. Pankki ei ole riskirahoittaja ja sen on varmistuttava, että yrityksellä on realistinen kyky suoriutua lainastaan.

Palvelussa kokoamme sinun toimittamasi materiaalin perusteella yrityksesi tuloksen, taseen ja tarvittavan raportin selkeään ja yksiselitteiseen muotoon pankille toimitettavaksi.

Raporttipaketti sisältää:

  • kassavirtalaskelman ja/tai
  • rahoituslaskelman sekä tarvittaessa
  • myyntilaskelman

Kassavirtalaskelma varmentaa sen, että yrityksellä on aina riittävästi rahaa toiminnan pyörittämiseen ja velvoitteista suoriutumiseen.

Rahoituslaskelma kertoo mihin kaikkeen yritys tarvitsee rahaa, ja mistä rahan saaminen koostuu. Rahoituslaskelma myös näyttää, mikä on rahoitustarve toiminnan laajentuessa tai uusien investointien toteuttamiseksi.

Myyntilaskelma puolestaan todentaa, miten tulorahoitus muodostuu eri lähteistä ja tukee sekä kassavirta- että rahoituslaskelmaa. Konkreettisella myyntilaskelmalla voi varautua myös yksittäisen myyntikanavan tai tuotteen tuomiin muutoksiin.

Hinta alkaen 150 eur + alv

Ota yhteyttä

Hämäläinen Johanna - Premium Group

Hämäläinen Johanna

Johtava kirjanpitäjä
Osakas

Johanna Hämäläisellä on kokemusta taloushallinnon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta, mukaan lukien useita vuosia tilitoimistossa. Johanna on erikoistunut mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpitoon, start-upeihin ja controller-palveluihin. Lisäksi hän auttaa uusia yrittäjiä talousasioiden haltuunotossa.

Filosofian Maisteri/FM

Auktorisoitu Procountor-osaaja

Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme