Palvelut

Premium Talous

Saat taloushallinnon tueksi ammattilaisen, joka keskittyy tuottamaan juuri sen informaation, mitä sinun toimintasi tarvitsee.

Premium Talous

Toiminnan johtaminen ja päätöksenteko vaativat tuekseen usein muutakin kuin vain johdon näkemyksen ja oman alan osaamisen. Päätöksentekoon tarvitaan numeroihin perustuvaa tietoa ja tulkintaa.

Kaikissa liiketoiminnoissa on tarvetta talousasioiden hallinnalle, mutta talouspäällikön tai controllerin palkkaaminen ei aina välttämättä ole kaikkein soveltuvin ratkaisu. Joustava ratkaisu silloin onkin ulkoistaa kirjanpidon ohella myös taloudellinen seuranta ja seurantamateriaalin tuottaminen.

Yrityksen jatkotoimenpiteitä on helpompi hallita, kun taloushallinto on asianmukaista ja kertoo oikean informaation. Yritystoiminnan kasvaessa tarpeet taloushallintoa kohtaan kasvavat. ​Pelkästään laskutuksen seuraaminen ja tuloksen saaminen ajoissa kuukauden vaihteen jälkeen ei enää ole riittävä informaatio, vaan toiminta vaatii pidemmälle meneviä ennusteita ja kattavampaa raportointia sekä suuremman määrän tunnuslukujen seurantaa. Yritykselle tulee mahdollisesti myös tarve miettiä rahankäyttöä ja investointeja. Premium Talous laajenee joustavasti yrityksen kasvun, liiketoiminnan kehityksen ja tarpeiden muuttumisen myötä.

Premium Talous on päättäjän luotettava yhteistyökumppani, joka on käytettävissä joustavasti ja tehokkaasti tarpeiden ja muuttuvien tilanteiden mukaan. ​Saat taloushallinnon tueksi ammattilaisen, joka keskittyy tuottamaan juuri sen informaation, mitä sinun toimintasi tarvitsee. Premium Talous varmistaa, että liiketoiminnan päätökset tehdään luotettavan ja tarkan tiedon perusteella. Tarve voi olla säännöllistä ja jatkuvaa tai joskus myös satunnaista liittyen projektiin, investointeihin tai esim. määräaikaiseen sijaisuuteen. Premium Talous soveltuu niin toimintaansa aloittavan kuin jo pitkään toimineen yrityksenkin tarpeisiin.

Premium Talous tuottaa toiminnan lukuihin perustuvan taloushallinnon raportoinnin, tunnuslukujen seurannan sekä talousasioiden konsultoinnin siinä laajuudessa kuin on tarpeen. Palvelun laajuus ja tuotettava informaatio räätälöidään kullekin organisaatiolle oman toiminnan mukaisesti. Oikea informaatio auttaa ja helpottaa suunnittelemaan tulevaa sekä hahmottamaan mahdollisia kehittämistarpeita. Harhaluulojen sijaan toiminnan tilanne tiedetään tarkasti ja sen pohjalta voidaan tehdä oikeita päätöksiä.

Premium Talous:

  • Päättäjän luotettava yhteistyökumppani
  • Joustava ja tehokas resurssi käytettävissä tarpeen ja muuttuvien tilanteiden mukaan
  • Vaihtoehto kokopäiväisen talouspäällikön palkkaamiseen​

Hyödyt:

  • Saat talouden ammattilaisen ja asiantuntijan​
  • Oikea informaatio auttaa ja helpottaa suunnittelemaan tulevaa
  • Aikaasi jää ydinliiketoimintaan keskittymiseen

Saat:

  • Tärkeää informaatiota tarpeen mukaan esim. tukien hakeminen, järjestelmien muokkaaminen, hallitusmateriaali​
  • Budjetoinnin, kassavirtaennusteet, tulosennusteet​

Palvelun laajuus ja tuotettava informaatio räätälöidään kullekin organisaatiolle oman toiminnan mukaisesti. Työ toteutetaan tuntiveloituksella tai erikseen sovittavalla kiinteällä veloituksella. ​

Hinta 130 eur / tunti + alv 24 %

Ota yhteyttä

Hämäläinen Johanna - Premium Group

Hämäläinen Johanna

Johtava kirjanpitäjä
Osakas

Johanna Hämäläisellä on kokemusta taloushallinnon tehtävistä yli 20 vuoden ajalta, mukaan lukien useita vuosia tilitoimistossa. Johanna on erikoistunut mm. sijoitusyhtiöiden kirjanpitoon, start-upeihin ja controller-palveluihin. Lisäksi hän auttaa uusia yrittäjiä talousasioiden haltuunotossa.

Filosofian Maisteri/FM

Auktorisoitu Procountor-osaaja

Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi

Peltonen Hanna - Premium Group

Peltonen Hanna

Johtava kirjanpitäjä KLT

Hanna Peltosella on rautainen ammattitaito taloushallinnon tehtävistä. Jo vuodesta 1995 hän on toiminut säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen kirjanpidon parissa. Hanna toimii säätiötiimissä johtavana kirjanpitäjänä ja on alansa erikoisasiantuntija.

Kielitaito : suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme