Services

Investment Company

Sijoitusyhtiön oikeanlaisella omistus- ja rahoitusrakenteella saat joustavan mallin perhevarallisuuden hallinnointiin sekä varallisuuden säilyttämiseen perheessä sukupolvelta toiselle.

Investment Company

Sijoitusyhtiö on käytännöllinen ja verotuksellisesti edullinen vaihtoehto perhevarallisuuden hallitsemiseen ja turvaamiseen. Asiantuntijoina osaamme arvioida parhaat keinot omistustesi suojaamiseksi sekä ristiriitatilanteiden ehkäisemiseksi. Sijoitusyhtiön oikeanlaisella omistus- ja rahoitusrakenteella saat joustavan mallin perhevarallisuuden hallinnointiin sekä varallisuuden säilyttämiseen perheessä sukupolvelta toiselle.

Sijoitusyhtiön edut:

  • varallisuuden hallinta verotehokkaasti
  • varallisuuden säilyttäminen perheessä ja sukupolvelta toiselle
  • varallisuuden hallinnan opettaminen tuleville sukupolville

Tuloverotuksen etujen lisäksi yhtiömuotoinen sijoittaminen voi myös mahdollistaa omaisuuden verotehokkaan siirtämisen seuraavalle sukupolvelle. Sijoitusyhtiön avulla myös perheen nuorimmat oppivat varallisuuden hallintaa. Osakeyhtiömuotoisen sijoitusyhtiön kautta harjoitettu sijoitustoiminta voi mahdollistaa myös merkittävät verokustannussäästöt sijoitustoiminnan verotuksessa. Premiumin palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun sijoitusyhtiön perustamisesta aina verokonsultointiin ja kirjanpitoon asti.

Hoidamme myös sijoitusyhtiön toiminnassa tarvittavat osakassopimukset, kauppa- tai lahjakirjat sekä alaikäisen lapsen kohdalla edunvalvojan sijaisen hakuprosessin.

Price 310 eur / hour
(inc. VAT)

Our experts

Lumme Taru - Premium Group

Lumme Taru

Lawyer LLM
Licenced Legal Counsel
(maternity leave)

Contact request

If you want more information about our services or have any questions regarding our services, please contact us or send us a short message and we will get back to you as soon as possible.

General inquiries

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605