Palvelut

Sijoitusyhtiö

Sijoitusyhtiön oikeanlaisella omistus- ja rahoitusrakenteella saat joustavan mallin perhevarallisuuden hallinnointiin sekä varallisuuden säilyttämiseen perheessä sukupolvelta toiselle.

Sijoitusyhtiö

Sijoitusyhtiö on käytännöllinen ja verotuksellisesti edullinen vaihtoehto perhevarallisuuden hallitsemiseen ja turvaamiseen. Asiantuntijoina osaamme arvioida parhaat keinot omistustesi suojaamiseksi sekä ristiriitatilanteiden ehkäisemiseksi. Sijoitusyhtiön oikeanlaisella omistus- ja rahoitusrakenteella saat joustavan mallin perhevarallisuuden hallinnointiin sekä varallisuuden säilyttämiseen perheessä sukupolvelta toiselle.

Sijoitusyhtiön edut:

 • varallisuuden hallinta verotehokkaasti
 • varallisuuden säilyttäminen perheessä ja sukupolvelta toiselle
 • varallisuuden hallinnan opettaminen tuleville sukupolville

Tuloverotuksen etujen lisäksi yhtiömuotoinen sijoittaminen voi myös mahdollistaa omaisuuden verotehokkaan siirtämisen seuraavalle sukupolvelle. Sijoitusyhtiön avulla myös perheen nuorimmat oppivat varallisuuden hallintaa. Osakeyhtiömuotoisen sijoitusyhtiön kautta harjoitettu sijoitustoiminta voi mahdollistaa myös merkittävät verokustannussäästöt sijoitustoiminnan verotuksessa. Premiumin palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun sijoitusyhtiön perustamisesta aina verokonsultointiin ja kirjanpitoon asti.

Hoidamme myös sijoitusyhtiön toiminnassa tarvittavat osakassopimukset, kauppa- tai lahjakirjat sekä alaikäisen lapsen kohdalla edunvalvojan sijaisen hakuprosessin.

Hinta 310 eur / tunti
(sisältää alv 24%)

Ota yhteyttä

Lumme Taru - Premium Group

Lumme Taru

Lakimies OTM
Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Taru Lumme on Premium Law:n tiimin vetäjä ja varsinaisen asiakastyön lisäksi hänellä on näkyvä rooli Premiumin yhteistyökumppaneihin nähden. Tarun vastuualueisiin kuuluu myös johtoryhmätyöskentely.

Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. perhejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Tarusta parasta työssä ovat asiakaskohtaamiset ja mahdollisuus tarjota heille monipuolisia ratkaisuja.

 • varallisuuden suunnittelu
 • perhejuridiikka
 • työoikeus
 • riidanratkaisu

Palvelukielet: suomi ja englanti

Salminen Aleksi - Premium Group

Salminen Aleksi

Lakimies OTM, TM

Aleksi Salminen aloitti Premiumin lakitiimissä syksyllä 2021 veroasiantuntijana. Aikaisemmin Aleksi on työskennellyt mm. suuressa tilintarkastusyhtiössä ja Verohallinnossa.

Työssään Aleksille tärkeintä on kohdata asiakas ja räätälöidä yksilöllisen tilanteen ja tarpeen perusteella parhaat ratkaisut.

 • henkilöverotus
 • ennakkoperintä ja palkitsemisjärjestelmien verokohtelu
 • lahja- ja perintöverotus
 • ulkomailla asumisen ja työskentelyn vero- ja sosiaaliturvakysymykset

Palvelukielet: suomi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605