Palvelut

Huoneistopalvelut

Huoneistopalvelumme hoitaa asiakkaan puolesta vuokrattuna olevien asuin- ja liikehuoneistojen kokonaisvaltaisen hallinnoinnin.

Huoneistopalvelut

Premiumin Huoneistopalvelut on vuokra-asuntojen hallinnoinnin ja vuokravalvonnan ammattilainen. Meillä on tarvittava kokemus ja tietotaito sekä oikeat yhteistyökumppanit asuntosijoittajan arjen helpottamiseksi, oli kyseessä sitten asuin- tai liikehuoneisto. Asiakkainamme on niin yksityisiä asuntosijoittajia kuin yrityksiä ja säätiöitä. 

Monelle vuokranantajalle saattaa tulla yllätyksenä kuinka paljon aikaa jo yhdenkin sijoitusasunnon hoitamiseen voi mennä. Voit huolettaa jättää sijoitusasuntojesi hoidon meidän huoleksemme!

Teemme yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, esimerkiksi välitysliikkeiden ja eri urakointiyritysten kanssa. Kattavan verkostomme kautta apu löytyy helposti tilanteessa kuin tilanteessa. 

Premiumin Huoneistopalvelussa sinulla on valittavanasi kaksi palvelumallia. Kaiken kattava Huoneistohallintapalvelu tai vuokranmaksun valvontaan keskittyvä Vuokravalvontapalvelu. ​Kaikki asiakkaamme saavat henkilökohtaisen asianhoitajan, joka hoitaa yhteydenpidon myös vuokralaisiin. Palvelemme myös ruotsiksi. 

Yksityishenkilöille toimitamme veroilmoitusta varten vuosiyhteenvedon saaduista vuokrista, maksetuista vastikkeista sekä tositteet muista vuokraukseen liittyvistä hankinnoista. Kaikki palkkiomme ovat vähennyskelpoisia vuokratuottojen verotuksessa. 

Laki- ja talouspalveluihin erikoistuneena Premium tarjoaa asiakkailleen tarvittaessa myös juridista apua sekä yhtiöille taloushallintoa. Olemme apunasi pulmatilanteissa, oli kyse sitten sopimusriidasta tai veroilmoituksen täyttämisestä.

 

Lisää meidän palveluistamme

Ota yhteyttä

Lappalainen Jessica - Premium Group

Lappalainen Jessica

Vuokrahallinnon asiantuntija

Palvelukielet: suomi ja englanti

Häll Elina - Premium Group

Häll Elina

Vuokrahallinnon asiantuntija

Elina Hällillä on monen vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Premiumin Huoneistopalveluihin hän siirtyi vuonna 2017.

Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti

Yhteydenottopyyntö

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, lähetä meille lyhyt viesti, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yleiset tiedustelut

office@premiumgroup.fi
+358 (0) 9 622 2605

Voit olla myös suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme