Yhdestä ovesta kaikki palvelut – Tervetuloa Premiumiin!

Monesti päädymme jumiutumaan erilaisten palveluntarjoajien viidakkoon, jossa yksi yritys hoitaa lakipalvelut ja toinen vastaa taloushallinnosta. Mikäli olet yrittäjä tai organisaation edustaja, saatat tuntea tämän kaksinkertaisen vaivan: kahden eri palveluntarjoajan kanssa kommunikointi voi olla aikaa vievää ja välillä jopa turhauttavaa. Tähän ongelmaan on kuitenkin ratkaisu, ja se löytyy Premiumista.

Me Premiumissa olemme yhdistäneet lakipalvelut ja taloushallinnon palvelut saman katon alle, jotta sinun elämäsi olisi helpompaa. Miksi säätäisit kahden eri palveluntarjoajan kanssa, kun voit hoitaa kaiken yhdessä paikassa?

Kokonaisvaltainen juridinen neuvonta

Premiumin lakipalveluiden ytimessä on kokonaisvaltainen juridinen neuvonta. Me emme tarjoa pelkkiä palveluita, vaan rakennamme kanssasi toimivan suhteen, joka perustuu luottamukseen ja yhteistyöhön. Olemme monipuolisesti toimiva lakiasiantoimisto, ja sovitamme avun ja palvelumme aina sinun tarpeidesi mukaan. Riippumatta siitä, tarvitsetko apua yrityksen perustamisessa, sopimusten laatimisessa, verotuksessa, perheoikeudellisissa asioissa tai vaikkapa riidanratkaisussa, olemme täällä sinua varten.

Taloushallintopalvelut yrittäjien ja organisaatioiden tukena

Premiumin taloushallintopalvelut ovat saatavilla laajasti niin yrittäjille kuin säätiöillekin kaikissa taloushallinnon asioissa. Olit sitten vasta aloittanut yrittäjä tai jo vakiintunut toimija, me olemme luotettava kumppanisi. Hoidamme kirjanpidon, tilinpäätökset, verotuksen, palkkahallinnon ja muut taloushallinnon tehtävät puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen: oman liiketoimintasi kehittämiseen. Seuraamme aktiivisesti lainsäädännön muutoksia ja tarjoamme konsultointia taloushallinnon ja kirjanpidon kysymyksissä. Oma kirjanpitäjäsi on luotettava kumppani, joka tukee ja opastaa sinua tarpeen mukaan.

Tee elämästäsi helpompaa ja hyödynnä Premiumin kokonaisvaltainen palvelu. Emme myöskään pahastu, mikäli kerrot palveluistamme kaverillesi. Otamme kaikki uudet asiakkaat vastaan avosylin.

Olemme täällä asiakkaitamme varten!